no w³a¶nie. trzeba sê nastawiæ na dobr± zabawe, a nie wyjk¶æ z kina z³ym, bo sise wiele z ksi±¿k± nie zgadza³o. pewnie bêdzie wiele takich momentów, co siê nam nie bêde podoba³y, ale jest to 'na podstawie'.
Olaaa! nie martwiaj siê! i muszê w koñcu z Tob± do tego kina i¶æ! mo¿e w ferie, jak pojadê? bo nam ten potter nie wyszed³.
no i ja te¿ bym do gdañska zajecha³a do was ;*
no dok³adnie Pozioma. Ja te¿ siê w³a¶nie nastawiam, ¿eby nie by³o tak jak po Zmierzchu. bojê siê tylko, ¿e nie wytrzymam nerwowo wsród pseudo fanek, bo w tamtym roku by³am na przedpremierze to by³o pusto prawie.
ja kocham pseudo fanki sa takie hot kul trendi <lol2>
wgl. kogo jeszcze brak tu `z naszych` ?
zaloze temat osobny oke XD
ej, bo ja dopiero zaczelam lubic zmierzch potem jak byl film..
bo to bylo tak.
caly czas szumialy o tym gazety a ja sie wkurzalam bo nie mialam pojecia co to. i kiedys moja koleznka mi opowiadala jaka to ostatnio ksiazke czytala 3 czesci (zmierzch ofc) no i mnie to w kija nie interesowalo. pojechalam do empika i spodobala mi sie jabluszkowa okladka wiec kupilam. potem KwN i Eclipse. dopiero potem poszlam na film.. 3 razy bylam..
nie jestem pseudo co nie ? <placze>
Nie jeste¶, nie jeste¶. ******************************
Ja siê dowiedzia³am o Zmierzchu w grudniu, kole¿anka mi tak o tym nadawa³a, ¿e kupi³am. xd
A potem ju¿ od razu kiedy otworzyli sklepy po ¶wiêtach zakupi³am Kwn. <333
Dziewczyny! MO¯NA JU¯ ZAMAWIAÆ BILETY NA NEW MOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333333
no, ok.
¿eby siê tak wbiæ w klimat nm, proponujê "kupiæ" tak, jak ja! ¶cie¿kê do nm. chomiczki.
i WIEM jaka piosenka bêdzie lecia³a w momencie zostawienia Belli.
Lykke Li - Possibility
pasuuuje.
ja se sciagnelam. nie stac mnie na oryginala
ale jescze nie przesulachalam
te, Jula gdzie mozna zamawiac
wszystkie niewiasty odsy³am do linku:
http://www.tekstowo.pl/piosenka,lykke_l … ility.html
tekst i teledysk.
piosenki, która bêdzie na filmie, gdy Ed zostawia Bellê.
poplakaæ siê mo¿na tak¿e przy 'teledysku' duu¿o scen z filmu.